Wetac 1 en Wetac 2 plaatsen zich voor de ½ finale van de TLE-beker

Veldhoven 1–Wetac 1–Wiekslag 1  (7-10-1)
Wetac 1 had met Veldhoven 1 wederom een zeer moeilijke loting. In de competitie hadden ze er nog niet van weten te winnen (1x gelijk en 1x verlies), waardoor het kampioenschap hoogstwaarschijnlijk dan ook door Veldhoven gewonnen gaat worden.
Sebastien Degousee verloor in 3 games van Paul van Daal en Nick Mooij dolf het onderspit in 2 games tegen Michel Sperling terwijl John Mandemakers knap ongeslagen bleef. Tegen de wiekslag 1 werden alle wedstrijden gewonnen. Uiteindelijk werd er dan toch een knappe ruime overwinning geboekt en werd er de gewenste revanche genomen op

Veldhoven 1. Wetac 2–Flash 2–Flash 9  (11-5-2)
Ook in de 4e ronde mocht wetac 2 niet klagen met de loting. Eveneens als in de vorige gespeelde ronden gaven ze maar 1 verliespartij weg. Ditmaal was het Gerwin van Ampting die een wedstrijd verloor en de tegenstander Joost v/d Buys mocht feliciteren. Marc v/d Boom en Tim Senders wisten al hun partijen te winnen. (Tim wel met het nodige fortuin J)  De loting van de ½ finale zal op de betreffende speelavond verricht worden.
De ½ finale van de TLE-beker zal gespeeld worden op dinsdag 22 april en de finale vervolgens op donderdag 24 april. Beide avonden zullen plaats vinden bij SportEurope (Avignonlaan 23, Eindhoven)