Competitie

Wetac is aangesloten bij de T.L.E.: Tafeltennis Liga Eindhoven en speelt met 5 teams mee in de T.L.E.-competitie. De uitwedstrijden variëren van maandag t/m donderdagavonden, dit is geheel afhankelijk van de tegenstanders. (zie het wedstrijdschema)

Competitieavond:

De vaste speelavond voor thuiswedstrijden is op woensdagavond 19.45 uur.
Trainingsavonden:
Er kan (in principe) elke woensdagavond getraind worden. Wanneer er bijvoorbeeld 3 teams thuis moeten spelen, is er namelijk altijd nog ruimte voor een 4e (trainings)tafel. Als er geen thuiswedstrijd wordt gespeeld, dan kan er sowieso getraind worden. Om ervoor te zorgen dat de leden weten wie er allemaal komen trainen hebben we het medium AFSPREKEN.NL in het leven geroepen.
Mocht je geïnteresseerd zijn in de tafeltennissport, kom dan vrijblijvend eens langs op een van onze trainingsavonden. Voor mensen die meerdere malen willen komen trainen, maar “nog” geen lid zijn wordt er € 2,- per keer in rekening gebracht.

Beschrijving: LogoTLE

De T.L.E.

Wetac is aangesloten bij de T.L.E.: Tafeltennis Liga Eindhoven. De T.L.E. bestaat uit een federatie van 19 tafeltennisverenigingen met gezamenlijk 64 teams, die in 6 verschillende klassen een beker‑ en een onderlinge competitie spelen. Tevens is aan de competitie een  achtkamp verbonden per klasse voor de acht beste spelers. Een wedstrijd wordt gespeeld tussen 2 teams bestaand uit elk 3 personen. Iedere speler speelt 3 wedstrijden, daarnaast wordt door het team een dubbel wedstrijd gespeeld. De games worden nog tot 21 punten gespeeld. Wetac speelt met 5 teams in de T.L.E.-competitie.
De T.L.E. heeft statuten en een huishoudelijk reglement. Het bestuur van de T.L.E. vergadert regelmatig en houdt eenmaal per jaar een vergadering voor alle aangesloten verenigingen. De T.L.E. geeft tevens een clubblad uit: de T.L.E.‑er.
Zie ook de site van de TLE (www.ttle.nl) voor overige informatie. Het competitiereglement, de huishoudelijke regels alsmede de statuten van de TLE zijn te vinden op bovengenoemde site. Daarnaast ligt er een kopie van het competitie reglement en de huishoudelijke regels in de materiaalkist ter inzage.